BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Tuesday, October 2, 2012

perasaan sepoi-sepoi angin 1#

11:34pm (1-Oct-2012)


Bismillah... hari tu ana cerita kat "en" blog pasai perasaan cemburu.. kali nie persaaan pelik sikit... perasaan  pelik tapi mahu... macam "over" ja perasaan tu.. tapi itu la perasaan.. tahu kenapa ana tulis macam tu.. sebabnya tiga, empat bulan nie... ramai sangat orang sebut pasai "kahwin" kenapa yeeeeee?? pelik juga la.. kadang-kadang rasa macam rimas.. sampaikan satu tahap ana pon rasa nak kahwin.hahaha... normal la kalau orang rasa nak kahwin, fitrah.. sunnah nabi lagi.. tegok orang yang kahwin rasa bahagian ja untuk dia orang.. gambar pon kat FB mcm lovely gila.. fuhhh.. buat orang yang tengok foto dia orang cemburu dengan kebahagiaan diaorang...kan..kan... tapi ana tak rasa cemburu pon.. ana boleh tumpang rasa bahagiaan untuk depa... hrrmmm.. tapi lately nie ramai sangat post pasai kahwin.. kawan-kawan ana pon ada yang akan kahwin tahun 2012 nie.. ana tolong rasa best untuk dia orang... huhu... 

cerita pasai kahwin ini.. banyak kawan-kawan ana yang dah kahwin nak tambah anak pulak, ada yang 2 nak masuk 3, ada 1 nak masuk 2, ada yang baru dapat baby.... adoiii.. rasa segan pulak dengan diaorang.. hari-hari update status cerita pasai perkembangan anak-anak.. hahaha..rasa macam lawak ja.. tapi tu hakikatnya... selalu ibu akan cerita perkembangan anak-anak bila diaorang rasa gembira... so sweet... ana tak boleh bayangkan, situasi itu jadi kat ana, ya la benda tak jadi lagi mana kita nak tau kan.. huhu.. 



 doakan ana dapat suami yang baik..moga dia boleh pimpin ana ke jalan yang diredhai ALLAH.. doakan ana dan dia disatukan... yaALLAH satukan hatinya dengan hatiku dalam ikatan pernikahan yang diredhaiMU dan ibubapa kami...bukakanlah pintu hatinya untuk menerimaku dan melamarku menjadi isterinya yang sah.. hanya ENGKAU yang mengetahui perasaan hatiku YA RABBI...aamiin...

0 comments: