BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Sunday, January 20, 2013

duit~~

Bismillah..

suatu petang..

ana: ayah nak thousand ringgit
ayah: nak wat apa?
ana: saja nk bagi ada duit dalam bank..
ayah: kalau kak kahwin ayah bagi la...

ana: senyap x kata apa2... permintaan nampak simple tapi susah gak nk tunaikan...
moga jodoh ku dipercepatkan...aamiin..

bengang~~

bismillah...

hari nie bangun pagi rasa ceria ja sikit dari semalam.. ye la semalam rasa macam nak marah orang ja.. sampai maigrin tahan marah... ingtkan bangun pagi akan terus ceria sampai petang.. tapi dok ja tengah hari  nie kawan baik aku, buat aku rasa bengang... bengang tarak dah.. boleh terbakar ja.. arrr..aku bengang!! dak mood bagai.. masa hari tu plan, dia excited gila~~  sekang mcm2 perasaan dia nk mai lak~~~ hrmmm.. aku dah cukup paham.. aku pon tau aih persaan mcm tu..  hrmmm.. buat maigrin aku mai balik ja.. aku mmg bengang sangat!!  asgfirullahhalazim.. sabaq2.. ALLAH uji sikit ja nie.. 

Friday, January 18, 2013

tag 1#

Bismillah..

tengok ada orang tag benda nie kat fB.. macam cool je.. jadi ana pon ambl copy la boh dalam "en blog"

orang yang banyak membantu saya:  ayah- mahadi ramli(dari segi kewangan.. hehe)
orang yang saya kenal dan dia baik : dila- nur adeela ruslan
0rang yang sering bagi nasihat untuk saya : kak ngah- nur adlina mahadi
orang yang tidak akan saya lupakan: adik pian- muhammad sufian mahadi ( al fatihah)
orang yang comel dan mempersonakan: ananul farhana- ( gila puji diri sendiri) hahah
orang yang paling saya benci (lawannya la) : zaid- zaid ishak

orang yang nampak cool: padil- muhammad fadhil abd rahman, banyak benda yang ana impikan dia yang selalu bagi!!
orang yang paling saya sayang : mak- aishah mohd zaid @zaid 
orang yang selalu ada untuk saya : timah- siti fatimah osman 

orang yang tak pernah jemu melayan saya: mencapai impan hujung jari, ana selalu marah2 dia kalau xdak mood, tapi dia stll layan- burhan kalami

saja suka-suka.. kalau ada nama kawan2 yang xdak.. nnt ana bubuh ye.. yang nie baru first time..hahah..

Saturday, January 12, 2013

alhmdulillah 12.1.13

12 jan 13 10.10pm

Bismillah.. hari nie ALLAH bagi peluang untuk sambut birthday.. tak tahu tahun depan macam mana..sempat ke tak.. moga ALLAH sentiasa memberkati ana..aamiin..

12.1.13...tarikh lahir ana.. ***bling-bling ***.. mak bagi hadiah jam..alhmdulillah..sayang mak... hari nie pon birthday mak dan anak buah ana.. kami mempunyai satu tarikh lahir yang sama iaitu 12 januari...  3 orang yang berbeza usia, tapi mempunyai banyak persamaan antaranya:
1) kami semua perempuan!
2)kami anak second last, kira kami ada adik la..
3)muka kami sama dgn muka ayah masing-masing (mak sama dgn tok wan ana la) (ana macam ayah-suami mak) dan (aina macam ayah dia- abang ipaq ana) :P anak ayah la katakan.. alhmdulillah, walaupun muka ana macam ayah tapi tarikh lahir macam mak!!
4)dah muka macam ayah, jadi sudah tentu kami jadi anak kesayangan ayah... hihi

terima kasih kepada rakan2 yang wish dan yang x wish tu..xpa tak kisah pon..insyaALLAH.. tapi, orng yg ana suka dia x wish pon kat ana..sedissss T_T.. xpa lah dia bukan tau pon ana suka dia.. moga ALLAH jodohkan kami..aamiin..

  cukup sekadar gambar kek ye. hehe..

jam baru, jenama ALBA..fuyooooo..hihi
 kak ija bagi hadiah... hehe.. mahai kot buku nie..
 anak buah ana bg hadiah.. caya x... huhu.. siap tulis nama bonda lagi..
kesian aina, bonda x bagi apa2 pon kat dia...hrmmm