BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Thursday, September 27, 2012

semangat itu penting

bismillah...hari dah 3 minggu ana masuk sem baru..rasanya minggu nie kelas on seperti jadual..ye la 2minggu lepas USM ada majlis konvokesyen, jadi banyak kelas digunakan untk majlis tu..best la kan 2 minggu boleh ronda2 dalam usm sblm start belajar, kira ambl mood la orang kata..hihi..

walaupon mood tak berapa ada lagi...tapi ana perlu terus kan perjuangan..cewahhh.. ye la kalau tak terus kan perjuangan...mcmn nk dpt keputusan yg elok.. ana perlu kutip balik semangt tak kira aps pon terjadi.. yaAllah permudahkan urusan hambamu ini untuk semester ini..bantu lah aku ya Rabbi..selamatlah daku ya Rahim..aamiin.. hati ana tak akn damai kalau tak mengingati Allah...huhu.

0 comments: