BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Saturday, September 15, 2012

perasaan sepoi-sepoi angin..

12:31 am (15 sep 2012)

bismilah.. lama ana tak update blog kan.. apa khabar "en" blog... hehe..

malam nie tulis sebab ada perasaan kurang baik... tetiba rasa, geram sakit hati, meluat, menyampah dan cemburu... sebenarnya rasa cemburu tu yang paling tinggi.. hehe.. cemburu buta tuli orang panggil, sebab puncanya sikit ja.. orang panggil sikit punya hal la... tp mmg tak leh tahan..sbb tu la tulis kat "en" blog... walaupon "en" blog tak berfungsi pon, sekurang-kurangnya hilang sikit rasa dihati ini.. ^_^

orang cakap "kalau tepuk sebelah tangan tak akan berbunyi".. tapi bagi ana pulak "kalau tepuk sebelah tangan tu kat meja atau gendang kompom berbunyi jugak".. kan..kan..  jadi it's ok la kan kalau ana ada perasaan cemburu... walaupon tadi rasa cemburu gila tp sekarang dah ok.. cepat ja reda kan.. alhmdulillah.. ALLAH bagi cara untuk ana reda perasaan tu.. walaupon benda tu akan jadi lagi..ana still ok, sbb ana ada ALLAH yang bagi ilham untuk ana taip kat "en" blog....

mugkin dah lambat untuk ana ucapkan selamat hari raya.. tapi rasa nk ucap gak sementara syawal masih ada.. hari ahad nie last syawal.. alhamdulillah, ana sempat habis kan posa ganti dibulan syawal.. ^_^
SELAMAT HARI RAYA "EN" BLOG... hehe


0 comments: