BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Thursday, June 28, 2012

makan-makan

1.22pm (28-Jun-2012)

Bismillah, kemarin 27-jun-2012 ana p makan kat "seoul garden" kat gurney, penang... seoul garden ialah restoren makan korea... mahal gak nak masuk makan kat tempat nie.. tp dah teringan ana dan kawan-kawan p juga.. dah la ana ada 1 paper exam lagi, boleh pulak p enjoy kan... huhuhu.. esok last paper "psychology development" moga-moga ALLAH beri ketenangan untuk ana menjawab soalan psychology.. ana x baca apa pon untuk paper nie, yaALLAH selamatkan daku dari kelalian..aamiin..

masa p seoul garden tu, ana ada la ambil beberapa gambar... tgok ye.. ^_^

 kalau nak makan kena masak dulu.. ala, macam cerita korea tu makan kena masak dulu... sedap! ^_^
 salad berinti kan daging bakar, masa tengok cerita korea depa bubuh mcm nie lah.. so ana cuba, memamg terbaikkk lah..alhmdulillah...
udang bakar pon ada.. tapi ana tak makan.. kawan-kawan ana yang makan.. ana sayang perut ana jadi, ana makan tak campurkan makanan la, daging dengan ayam tak boleh dimakan serentak dengan makanan laut...
 damping pon ada, ayam goreng, ikan bakar, samosa pon ada..
 air oren dengan air krim.. nyamm..nyamm.. perisa vanila, durian dan jagung.. bubuh kacang sikit nak bagi naik selera..
 ana ambl 2 kali air krim, yang nie perisa min, durian dan jadung..sedap...
 bil untuk 3 orang makan.. sorang kena bayar RM25.50.. apa macam? mahal x?? tp kita boleh pilih semua makan yang ada dalam restoren tu.. pilih ja nak makan apa..kalau mampu makan, makan sampai kenyang..
 air papsi tambah air krim vanila, kawan yang minum..ana dah x mampu dah...
 selesai makan... tapi pinggan-pinggan yang tak guna cepat je pelayan mai angkat..sbb tu meja nampk kosong je..
  logo restoren seoul garden.. masa nak balik baru tangkap...^_^

0 comments: