BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Wednesday, June 20, 2012

contengan kretif # 2


2.41pm (20-Jun-2012)

Bismillah..sebelum mengarut...nak tulis dulu..hari nie birthday my adik sepupu..tp kami sama umur.. hehe.. happy birthday samhan, may ALLAH bless you..aamiin (pesanan maksu untuk anda en samhan "cari calon menantu kat mak molek2 sikit")..haha..wish kat blog mcm dia tau.. biaq lah..malas nk mesej, bukan ana ada nmbr f0n dia pon….

Ada lagi contengan tak bertauliah ana singgah di note.. kali nie slide note “ technology management and innovation” (esok paper nie exam ooii, aduh serabut) Allahumayasir walatuasir ...banyak main la ana nie.. jom uysar contengan tu…heee~~


 slide bab 4... kata semangat tu... faithing~~
 slide bab 4 juga...USM dekat dihati.. ^_^
 slide bab 6.. main susun ayat..mula nama ana then diikuti nama-nama family 
 tanda tangan pon ada, yg nie kat slide bab 6 gak
 silde bad 6 lagi.. hai banyak sungguh ana contengan erk... ish..ish
slide bab 8...nama ku... cahaya riang gembira...

cotengan nie, x comey nagt..sbb xdak warna warni.. guna pen biru ja.. contengan sana sini...
yaALLAH biar lah setiap bait kata yang ditulis di ilhamkan oleh-MU.. pelihara lah daku yaRABII


0 comments: