BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Thursday, November 1, 2012

perasaan sepoi-sepoi angin #3

1.11.2010 11.00pm

Bismillah.. apa khbar pembaca "en" blog saya?? cehhh,, macam ada orang yang nak baca kan... tapi tetap gak nak doa untuk semua, semoga semua sihat dan bahagia dunia dan akhirat, aamiin...

tak de benda pon nak cerita, tapi nak cerita juga.. nk cerita apa erk?? entah.. cerita pasai mood tak de tapi kena juga bermood.. moodnya adalah baca buku..haha.. pelik kan mood tu, orang patut suka mood tu, tapi ana tak berapa suka..huhu.. sbb tu la result last sem terok sangat..mesti mak dengan ayah kecewa dgn anak depa kan... huhu.. kak minta maaf mak..kak minta maaf ye ayah...huhu.. T_T

sebab tu la boleh jadi mood tak de tapi kena bermood... (hancusss BI aku)... masa p kuliah tadi pensyarah dok explain mcm2..non stop.. tapi ana stll x paham sepatah pon..huhu.. kesian kan kat ana.. bab2 kuliah ja lembab...huhu.. so sad.. T_T..  so minggu nie ambil keputusan xmau balik rumah..nak study... walaupon hnya mid term exam, ana kena gak study, xnak jadi macam semester lepas.. ohhhhhhhh, tidakkkkkkkkk...

yaALLAH berikanlah hambamu ini kekuatan, peliharanlah niat ku ini, bukakanlah untukku pintu-pintu kebaikan, pintu-pintu keberkatan, pintu-pintu rezeki, pintu-pintu Ilmu, pintu-pintu keampunan dan pintu-pintu syurga. sesungguhnya Engkau yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..amiin..

peliharalah daku yaRABBI...

0 comments: