BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Monday, November 26, 2012

dia permata hati~


25-nov-2012 11.13pm

Bismillah... apa khbar pembaca En "blog" kita?? semua sihat~~ moga sihat hendakNya..
Inshaa ALLAH... saja ja tulis kat en "blog" rinduuuu.. hahah.. tadi baru je tertengok gambar kekasih hati..aduuhh tetiba rasa makin suka.. ya ALLAH ampuni dosa ku..aamiin... yaALLAH satukan hati dia dgn hati ku kerana cinta kami terhadapMu, kasih kami terhadapMu, rindu kami terhadapMu.. hati nie dah jatuh cinta kepada dia, yaALLAH.. biar perasaan ini hanya keranaMu yaALLAH..subhanallah..

tetiba ada perasaan nak Kahwin sekarang jugak!!!~~~ hahaha..boleh tak ada perasaan macam tu?? boleh la kot... kan..kan.. bukan selalu ada perasaan mcm tu... hehe~~

certa pasai kahwin, baru-baru nie ana menghadiri majlis perkahwinan kawan baik ana.. suka sangat tengok dia.. tapi tak bagi tahu la pon kat dia yang ana suka tengok dia pakai baju pengantin.. hihi.. masa p tengok dia dan kakak dia makeup, rasa ana pulak yang nak p kahwin... hehe.. macam mana tak timpul perasaan macam tu, awal-awal pagi dah p butik pengantin, masuk dalam kedai tu banyak baju pengantin..lawa-lawa pulak tu.. rasa macam dah nk kahwin dah waktu tu...tapi itu hanya perasaan saja..huhuh~~perasaan ana waktu tu teruja... teruja sebab kawan ana dah kahwin..
tahu nie ramai yang kahwin. mula dari kak Hanis, lepas tu Nashitah (kenduri dia x pergi pon ayah x bagi pergi sebab jauh dan tak tau jalan) kemudian Hanisah, dan akhir sekali Fitriah...


kak Hanis nikah bulan 3 February 2012, masa tu cuti sem semester 3.. sekarang alhamdulillah, kak Hanis dan suami dah dapat cahaya mata, bayi boy pada tanggal 24-nov-2012...Inshaa ALLAH nnt ana nak p melawat...^_^

jom tengok gambar kak Hanis di hari sejarahnya~~

 masa nie pihak lelaki tak sampai g... jadi tangap gambar siap2.
 selamat nikah sudah..alhamdulilah.. (gambar ciplak dari Fb kak hanis) haha
 yang nie dari my own fon.. handphone ja ana ada...hehe
 nie pon ciplak dari fB kak hanis..haha...

cerita pasai Nashitah abd rahim..Nash nikah masa raya haji... kenduri 19-nov-2012.. tapi ana tak leh p..huuhuh.. ayah x bagi p, walaupon rumah Nash kat pokok sena kedah juga.. tapi ana x tau jalan.. masa nk p ayah ckp x yah p.. dah la x tau jalan.. lps tu nak redah sesuka hati je.. disebabkan ayah dah berleter, jadi x pergi la.. huhu.. maaf Nash, x boleh p dihari bahagia mu... ana doakan nash bahagian bersama suami di dunia dan akhirat,..aamiin..

Next story Hanisah abd rahman... nisah nikah dan kenduri sekali 17-nov-2012... so kenduri nisah ana dok paling lama la.. dari pagi sampai tengah hari.. pagi p hantar nisah dgn kak yati p makeup.. lps tu ikt depa g masjid, tengok mcmn akad nikah dijalankan..sat je akad nikah nisah dn kak yati... sekelip mata nisah bertukar dari cik ke puan, dari single ke married... sangat cepat.. sangat x percaya!! hehe.. tapi alhmdulillah selamat semuanya.. jom kita layan gambar nisah dan kak yati..




masa nie dah selesai make up.. nisah baju putih kak yati baju biru...
 

 kak yati kakak kepada nisah kawan kakak ana
 tengok mesej dari kawan kot~~ entah
 dah selamat nikah..alhmdulillah
 sarung cincin tanda kasih dan sayang terjalin antara suami dan isteri

 ciuman di tangan si suami tnda hormat dan kasih
 Hanisah + Noor Muhammad

 Hayati + Mohd Noor

akhir sekali Fitriah binti...... ala x ingt la...huhuhu fitriah nikah dah cuma kenduri ja x buat lagi...  inShaa ALLAH 16- Dis- nie kenduri dia.. ^_^

gambar nie ana ciplak dari Fb dia..haha.. gambar nikah dia..alhmdulillah











0 comments: