BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Friday, January 18, 2013

tag 1#

Bismillah..

tengok ada orang tag benda nie kat fB.. macam cool je.. jadi ana pon ambl copy la boh dalam "en blog"

orang yang banyak membantu saya:  ayah- mahadi ramli(dari segi kewangan.. hehe)
orang yang saya kenal dan dia baik : dila- nur adeela ruslan
0rang yang sering bagi nasihat untuk saya : kak ngah- nur adlina mahadi
orang yang tidak akan saya lupakan: adik pian- muhammad sufian mahadi ( al fatihah)
orang yang comel dan mempersonakan: ananul farhana- ( gila puji diri sendiri) hahah
orang yang paling saya benci (lawannya la) : zaid- zaid ishak

orang yang nampak cool: padil- muhammad fadhil abd rahman, banyak benda yang ana impikan dia yang selalu bagi!!
orang yang paling saya sayang : mak- aishah mohd zaid @zaid 
orang yang selalu ada untuk saya : timah- siti fatimah osman 

orang yang tak pernah jemu melayan saya: mencapai impan hujung jari, ana selalu marah2 dia kalau xdak mood, tapi dia stll layan- burhan kalami

saja suka-suka.. kalau ada nama kawan2 yang xdak.. nnt ana bubuh ye.. yang nie baru first time..hahah..

0 comments: