BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
There was an error in this gadget

Saturday, January 12, 2013

alhmdulillah 12.1.13

12 jan 13 10.10pm

Bismillah.. hari nie ALLAH bagi peluang untuk sambut birthday.. tak tahu tahun depan macam mana..sempat ke tak.. moga ALLAH sentiasa memberkati ana..aamiin..

12.1.13...tarikh lahir ana.. ***bling-bling ***.. mak bagi hadiah jam..alhmdulillah..sayang mak... hari nie pon birthday mak dan anak buah ana.. kami mempunyai satu tarikh lahir yang sama iaitu 12 januari...  3 orang yang berbeza usia, tapi mempunyai banyak persamaan antaranya:
1) kami semua perempuan!
2)kami anak second last, kira kami ada adik la..
3)muka kami sama dgn muka ayah masing-masing (mak sama dgn tok wan ana la) (ana macam ayah-suami mak) dan (aina macam ayah dia- abang ipaq ana) :P anak ayah la katakan.. alhmdulillah, walaupun muka ana macam ayah tapi tarikh lahir macam mak!!
4)dah muka macam ayah, jadi sudah tentu kami jadi anak kesayangan ayah... hihi

terima kasih kepada rakan2 yang wish dan yang x wish tu..xpa tak kisah pon..insyaALLAH.. tapi, orng yg ana suka dia x wish pon kat ana..sedissss T_T.. xpa lah dia bukan tau pon ana suka dia.. moga ALLAH jodohkan kami..aamiin..

  cukup sekadar gambar kek ye. hehe..

jam baru, jenama ALBA..fuyooooo..hihi
 kak ija bagi hadiah... hehe.. mahai kot buku nie..
 anak buah ana bg hadiah.. caya x... huhu.. siap tulis nama bonda lagi..
kesian aina, bonda x bagi apa2 pon kat dia...hrmmm

0 comments: